
DRESSING ME ΠOPTOKAΛI KAI KAPYΔIA
ψιλοκομμένη φλούδα 1/2 πορτοκαλιού
χυμό 1/2 πορτοκαλιού
1 κουτ. γλυκού ξίδι μπαλσάμικο
4 κουτ. σούπας καρυδέλαιο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
2-3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα και καβουρδισμένα καρύδια
Aνακατεύουμε την ψιλοκομμένη φλούδα, το χυμό και το ξίδι. Προσθέτουμε σταδιακά το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και το καρυδέλαιο. Προσθέτουμε τα καβουρδισμένα καρύδια πριν χρησιμοποιήσουμε το dressing.Iδανικό για σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, παντζαροσαλάτα…..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου