
ΥΛΙΚΑ
* 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Τραχανάς
* 1 κουτάλι σούπας Βούτυρο
* 4 φυτζάνια τσαγιού Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το βούτυρο με το νερό. Προσθέτετε τον τραχανά και ανακατεύετε. Τον αφήνετε να βράσει για 20 περίπου λεπτά.
Παραλαγγές (για ξυνό τραχανά):
1. Αντικαθιστάτε το βούτυρο με λίγο λάδι και προσθέτετε λίγο χυμό ντομάτας και αλάτι. Σερβίρετε με τυρί τριμμένο.
2. Αφαιρείτε το βούτυρο και το 1 φλυτζάνι νερό. Προσθέτετε 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα και τυρί φέτα τριμμένη. Σερβίρετε τον τραχανά με λίγο βούτυρο σε κάθε πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου