
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 1/2 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
4 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
3βανίλιες
1/2 κουταλάκι αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
ζάχαρη άχνη
κανέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Ανοίγετε έναν λάκκο, και προσθέτετε το αλάτι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ
-Χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη
-Προσθέτετε στο αλεύρι το μείγμα της ζάχαρης και το γάλα
-Χτυπάτε να γίνει ένα χυλός ομοιόμορφος
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Ρίχνετε τις τηγανίτες μια κουταλιά για μια τηγανίτα
-Γυρίζετε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές
-Μόλις τηγανιστούν τις βάζετε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε καλύψει με χαρτί κουζίνας μία σήτα ή στρατσόχαρτο
-Εάν θέλετε ρίχνετε ζάχαρη άχνη από πάνω και κανέλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου