
Υλικά
2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά)
1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ)
250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά)
3 σφηνάκια λικέρ Sheridan
μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα
150 γρ. καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι.
Τέλος, προσθέτω καρύδα.
Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου