ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
1/2 ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΑΣΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
2-3 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
3 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΝΕΛΟΓΑΡΥΦΑΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Η ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΝΑ
ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΡΟ
Συνταγή Δήμητρας
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου