
Υλικά:
* 500 γραμ. γαρίδες (γαμπάρι με το κέλυφος )
* γύρω στα 200 γραμ. τυρί φέτα
* 2 ντομάτες ώριμες σε κομματάκια (ή κονκασέ σε κουτί)
* 2-3 πιπεριές πράσινες (κέρατο)
* λίγες σταγόνες ταμπάσκο (κόκκινο)
* μαύρο πιπέρι
* πουμαρό (με κρεμμύδι) (μισό ποτήρι του κρασιού)
* λάδι για το τηγάνισμα (ελαιόλαδο)
Εκτέλεση:
* Πλένουμε καλά τις γαρίδες, αφαιρούμε τα μουστάκια αλλά αφήνουμε το κέλυφος και τις ρίχνουμε στο λάδι.
* Προσθέτουμε τα λαχανικά, και τα αφήνουμε να βράσουν λίγο (προσθέτουμε λίγο νερό αν και οι γαρίδες θα βγάλουν αρκετό).
* Ρίχνουμε και το πουμαρό, λίγες σταγόνες ταμπάσκο (αναλόγως τα γούστα), το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν αφού προσθέσουμε λίγο νερό.
* Προσοχή στο αλάτι, το βάζουμε στο τέλος δοκιμάζοντας λόγω της φέτας.
* Στο τέλος ρίχνουμε και την φέτα κομμένη σε κομματάκια. Βράζουμε λίγο ακόμα και σερβίρουμε ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου