¨ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ¨
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟΣ
½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΠΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΑΛΑΤΙ~ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ
ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΑ
ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ
ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΛΙΓΟ
ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ
ΧΥΛΟΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ
ΛΑΔΙ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΖΟΥΜΕ
ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΔΥΟ
ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου