ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ
2 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
750ΓΡ ΚΙΜΑΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
150ΓΡ ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
3-4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ
750ΓΡ ΛΑΔΙ
ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ
ΛΙΓΟ.
ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΜΕ
ΕΝΑ
ΚΟΥΤΑΛΙ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ
ΜΟΥΛΤΙ
ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.ΑΦΟΥ ΤΙΣ
ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου