GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ



ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ



ΥΛΙΚΑ

1 1/2 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ
2 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
750ΓΡ ΚΙΜΑΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
150ΓΡ ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
3-4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ
750ΓΡ ΛΑΔΙ
ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΜΕ ΕΝΑ
ΚΟΥΤΑΛΙ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ.





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO