¨ΠΑΝΑΚΟΤΑ¨
ΥΛΙΚΑ
3 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ
1 ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1 ½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
¼ ΦΛΙΤΖ.ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΡΕΜΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ
ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΑΦΟΥ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΡΟΠΙ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου