¨ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ¨
ΥΛΙΚΑ
1ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1 ½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
5 ΑΥΓΑ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
½ ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ~ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ
ΣΙΡΟΠΙ
3 ½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
2 ½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
2~3 ΓΑΡΙΦΑΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ
ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗ
ΒΑΝΙΛΙΑ.ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ
ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΥΓΩΝ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ
ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ
ΕΝΑ ΕΝΑ.ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ
ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ
ΠΑΛΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ,.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ
ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ.ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΖΕΣΤΟ.
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου