ΑΓΝΑΝΤΑ ΗΛΕΙΑΣ SERIFIS:
•Περίπου 300 γρ αλεύρι
•Μαγιά(2 κουταλιές του καφέ)
•Κανέλλα
•300 ml λάδι
•2 κουταλιές φρουκτόζη
•2 μήλα
•4-5 καρότα
•4 αυγά
•Μια δόση βανίλιας
•Ξηροί καρποί και σταφίδες
•Μπέικιν πάουντερ.
•Έναν αποχυμωτή, μια φόρμα ψησίματος, ένα φούρνο στους 180 βαθμούς, ένα μεγάλο μπολ, 2 χαμηλά ποτήρια.
Βάζετε στον αποχυμωτή τα 2 μήλα και βουτάτε τις σταφίδες στο χυμό. Καθαρίζετε ξύνοντας ελαφρά τα καρότα, τα περνάτε στον αποχυμωτή. Πίνετε τον χυμό. Παίρνετε τα υπολείμματα καρότου και τα βάζετε σε ένα μπολ με το αλεύρι, και όλα τα υπόλοιπα υλικά, συν τον χυμό μήλου με τις σταφίδες.
Ανακατεύετε, βάζετε στην φόρμα ψησίματος και για 50 λεπτά περίπου στον φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου