GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ


450γρ σοκολάτα κουβερτούρα 


250γρ βούτυρο 


2 σφηνάκια κονιάκ 


1 1/2 κούπα ζάχαρη 


5 αυγά


1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του


3 βανίλιες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπαίν-μαρί και προσθέτουμε το κονιάκ.


Xωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.


Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με την ζάχαρη πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει


 Xτυπάμε τα ασπράδια  μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τους κρόκους και 

τη ζάχαρη, ανακατεύοντας με σπάτουλα απαλά.


Προσθέτουμε το μείγμα με την σοκολάτα στο μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας πάντα με τη σπάτουλα.


Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι αφού πρώτα το έχουμε κοσκινίσει μαζί με τις βανίλιες, συνεχίζοντας το ανακάτεμαι.


Bουτυρώνουμε τετράγωνο ταψί (10χ20) , το αλευρώνουμε   και ρίχνουμε το μείγμα.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 12-14 λεπτά. Κόβουμε αφού κρυώσει.


Σερβίρεται με παγωτό.



ΑΓΝΑΝΤΑ ΗΛΕΙΑΣ SERIFIS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO