GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΑ


SERIFIS:

ΥΛΙΚΑ

Για 5 άτομα:

ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΑ

ΖΥΜΗ

• 2 φλ γάλα
• 2 φλ αλεύρι
• 3 αβγά
• 1 κουτ σούπας βούτυρο
• 1 κουτ γλυκού αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΑ

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά της ζύμης και μόλις γίνουν χυλός, βάζετε το μπολ στο ψυγείο. Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε πρώτα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μετά, τον κιμά, ώσπου να αλλάξει χρώμα. Ρίχνετε την ντομάτα, αλατοπιπερώνετε και το αφήνετε να μαγειρευτεί. Όταν είναι έτοιμο, το αφήνετε να κρυώσει, ρίχνετε το τυρί κομμένο και ανακατεύετε. Σε ένα καλά ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε με την κουτάλα της σούπας μία κουταλιά χυλού, κουνώντας κυκλικά το σκεύος, ώστε να απλωθεί παντού. Σε δευτερόλεπτα γυρίζετε την κρέπα, για να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για όλες τις κρέπες. Στο κέντρο κάθε κρέπας βάζετε 2-3 κουταλιές γέμιση και τυλίγετε σε φλογέρα.
Όταν είναι έτοιμες τις βάζετε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι, τις λούζετε με την κρέμα γάλακτος, τις πασπαλίζετε με 2-3 χούφτες χοντροκομμένο ρεγκάτο και τις ψήνετε στους 180ºC για 12-15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO