
Υλικά:
* 6 ώριμες ντομάτες
* 4 αβγά
* 2 πιπεριές (αν βρείτε και χρωματιστές θα δώσει καλή όψη στο πιάτο)
* 1 κουτί μανιτάρια ή φρέσκα
* 100 γραμ. ζαμπόν ή μπέικον
* λίγες ελιές
* 200 γραμ. φέτα
* λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι κόκκινο καυτερό
* 2 κουταλιές Σαν Μιχάλη (είναι πικάντικο τυρί και δίνει δυνατή γεύση.
Εκτέλεση:
* Σε μια σοτιέρα βάζουμέ λίγο λάδι και αφήνουμε να ζεσταθεί. Έχουμε τρίψει τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτουμε στη σωτιέρα.
* Βράζουμε τη σάλτσα έως ότου να πήξει, και προσθέτουμε αλάτι και πάπρικα (πιπέρι κόκκινο).
* Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Αφήστε λίγο να φύγουν τα υγρά τους και ρίχτε τις ελιές και το ζαμπόν.
* Όταν σοταριστουν όλα μαζί, ρίξτε τα στη σοτιέρα μαζί με τη σάλτσα. Στο τέλος προσθέστε και τη φέτα τριμμένη. Ανακατέψτε και ρίξτε και λίγη ρίγανη για γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου