GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2009

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ


Υλικά

* 1 κούπα Γάλα
* 250 γρ Σοκολάτα κουβερτούρα
* 1/4 κούπας Κονιάκ
* 300 γρ Καρύδια χοντροκομμένα
* 1 κούπα Βούτυρο
* 1 κούπα Ζάχαρη άχνη
* 4 Κροκάδια αυγών
* 4 κούπες Μπισκότα πτι-μπερ τριμμένα
* 300 γρ Τρούφα για το τύλιγμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε το γάλα, ρίξτε μέσα την σοκολάτα σε κομματάκια κι ανακατέψτε επάνω σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ένα λείο μίγμα. Κατεβάστε το από την φωτιά, κι αφήστε το να κρυώσει ελαφρά. Ρίξτε κι ανακατέψτε το κονιάκ και τα καρύδια. Χτυπήστε το βούτυρο με την ζάχαρη ν'ασπρίσει. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίξτε ένα-ένα τα κροκάδια. Ανακατέψτε απαλά το μίγμα το μίγμα του βουτύρου με το μίγμα της σοκολάτας. Ρίξτε και ζυμώστε μέσα σ'αυτό τα μπισκότα. Βάλτε το μίγμα στο ψυγείο μερικές ώρες να σφίξει. Βουτώντας τις παλαμες σας σε κονιάκ ή σε κάποιο λικέρ πλάστε με το μίγμα μικρά μπαλάκια και τυλίξτε τα στην τρούφα. Τοποθετήστε τα ένα-ένα σε γκοφρέ θηκάκια. Αραδιάστε τα σε πιατέλα και πασπαλίστε τα με λίγη ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO