GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2009

ΛΑΜΠΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ


Υλικά

* 450 γρ αλευρι κοσκινιμένο
* 1κ.κ μπεικιν μπαουντερ
* 1/2 κ.κ. σοδα
* 225γρ βούτυρο
* 340γρ ζάχαρη
* 1 αυγο +2 κρόκουσ 3 αυγά
* ξύσμα και χυμοσ 1 λεμόνι
* 125γρ γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύετε το αλεύρι με την ζάχαρη, το μπείκιν μπάουντερ και την σ'οδα.χτυπάτε το βούτυρο στο μίξερ και προσθέτετε το αυγο,τουσ επιπλέων κρόκους,το ξυσμα λεμονιούκαι συνεχίζετε το χτύπημα.οταν το μείγμα ασπρίσεικαι αφρατέψει,ρίχνετεσρτο μπόλ διαδοχικα το αλεύρι και τοο γιαούρτι,ανακατεύοντασαρχικα με την σπάτουλα.βγαζετε την ζύμη αποτο μπόλ του μίξερ και την πλάθετε σε κορδόνια πάχουσ 1,5 εκ.ενώνετε τισ άκρεσ τουσ,έτσι ώστε να σχηματιστούν μικρα βραχιόλια η πλεκετε σε σχήματα ποπυ σασ αρέσουν.τοποθετήτε σε ελαφρά βουτηρομένη λαμναρίνα, αλείφετε με τον χυμο λεμονιού και πασπαλίζετε με λίγη ζάχαρη.ψήνετε σε4 μέτριο φούρνο σοτυσ 175 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO