GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2009

Πρασόψωμο (Παπανέτσα







Υλικά

α)Νηστήσιμα

1/2 κιλό καλαμποκάλευρο
!/2 κιλό σιταρένιο αλεύρι ( σκληρό)
2 φακελλάκια μαγιά στιγμής
4 πράσσα χοντρά (το λευκό τους) ψιλοκομμένα
8-10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
! μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
! μάτσο άνιθο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο αλάτι

β) αρτυμένη

250-300 γρ. τυρί φέτα σκληρή χοντρολειωμένη
6-8 αυγά
2-3 κουταλιές βούτυρο γαλακτος

_ΕΚΤΕΛΕΣΗ________


Ρίχνουμε τα χορταρικά σε μια λεκάνη με λίγο αλάτι
για να μαραθούν.
Ζυμώνουμε και τα δύο είδη αλεύρων μαζί με χλιαρό νερό,
ρίχνοντας την μαγιά και το αλάτι.
Ρίχνουμε μέσα τα χορταρικά και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Η ζύμη πρέπει να είναι πολύ μαλακή
γιατί το καλαμποκάλευρο χρειάζεται υγρά.
Αλείφουμε ένα ταψί Νο 38 - 40 με λάδι και σκορπίζουμε
λίγο καλαμποκάλευρο (για να μην κολλήση)
Ρίχνουμε την ζύμη και την απλώνουμε.
Φροντίζουμε να μην έχει πάχος πάνω απο ένα δάκτυλο .
Αφήνουμε για λίγο στους 50 βαθμούς να φουσκώσει
και κατόπιν ψήνουμε στους 200 για μια ώρα και πλέον
Αν αντί για σιταρένιο αλεύρι και μαγιά ρίξουμε αλεύρι απ ,
δεν χρειάζεται να αφήσουμε να φουσκώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO