GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

Βαμμένα Κόκκινα Αυγά


Βαμμένα Κόκκινα Αυγά

Υλικά

• 1 φακελάκι βαφή
• Όσα αυγά θέλετε
• 6 ποτήρια χλιαρό νερό
• 6 κουταλιές σούπας ξύδι

Εκτέλεση

΄
Αφήστε τα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου. Βάλτε σε μια κατσαρόλα τόσο νερό όσο να καλύπτει καλά τα αυγά.
Ρίξτε αλάτι μέσα για να μη σπάσουν τα αυγά βράζοντας.
Τα πλένετε καλά και τα βράζετε σε σιγανή φωτιά για να μη σπάσουν (καμιά 15 λεπτά).
Σε μια λεκάνη βάζετε το χλιαρό νερό, το ξύδι, τη βαφή και τα ανακατεύετε καλά.
Βάζετε τα Τοποθετείτε τα γερά βρασμένα αβγά σε μία στρώση στην λεκάνη και τα αφήνετε 5 λεπτά στη βαφή. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να στεγνώσουν καλά πάνω σε αυγοθήκες, κατά προτίμηση πλαστικές που δεν απορροφούν το χρώμα.
Στην ίδια δόση, βάζετε και τα υπόλοιπα αβγά.
Αν θέλετε να γυαλίζουν τα αυγά τα αλείφετε με λίγο λάδι, ή χρησιμοποιείτε το ειδικό βερνίκι που περιέχει το φακελάκι της μπογιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO