GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ

ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ














ΥΛΙΚΑ
1 κιλο γαλα ,120 γρ. σιμιγδαλι,
250 γρ.ζαχαρι,
500 γρ,φυλλο κρουστας,
150 γρ. βουτυρο για το αλειμα των φυλλων,φλουδα λεμονιουτριμμενη, 
1 βανιλια,
5 κροκους αυγων. ΣΙΡΟΠΙ........
3 ποτηρια ζαχαρι,1 ποτηρι νερο ,λεμονι,κονιακ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

βαζω το γαλα στην κατσαρολα να βρασει ...
κ προσθετω λιγο λιγο το σιμιγδαλι κ τα υπολοιπα υλικα εκτος τα αυγα, 
ανακατευοντας με μια ξυλινη κουταλα να μην πιαση ο πατος.....σε χαμιλη φωτια μεχρι να πιξη...
.μετα αφηνουμε να κρυωσει κ μετα χτυπαμε τα αυγα κ τα προσθετουμε στο μιγμα που εχει πιξη...
.συνχρονως φτιαχνουμε το σιροπι σε αλλη κατσαρολα σε ενα ταψι που το αλειφουμε με βιταμ βαζουμε τα μισα φυλλα.
.κ αυτα τα βουτυρωνουμε...κ βαζουμε μεσα την κρεμα ....
κ τα υπολοιπα φυλλα απο πανω βουτυρωμενα κ αυτα ενα ενα.....
τελος χαραζομε με κοφτερο μαχαιρι το γαλακτομπουρεκο
κ το βαζομε στο φουρνο 180 βαθμους 1 ωρα ψισιμο κ μετα το σιροπι πανω κρυο σιροπι ζεστο γαλακτομπουρεκο.....μετα σαν κρυωσει το βαζομε στο ψυγειο ..
...καλη επιτυχιααααα
Τέλος συζήτησης

ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO