ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σφολιάτα
1 κιλό μοσχάρι από το στρογγυλό
1/4 της κούπας λάδι
1/2 κούπα κρεμμύδι τρομμένο
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά σούπας φρυγανιά τριμμένη
4φέτες ζαμπόν σε
κομμάτια
4αυγά
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
1 κούπα μαλακά τυριά
1 κούπα νερό
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμυδάκι με το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
ρίχνουμε το νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να βράσει το κρέας .
Όταν
είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε το χυμό λεμονιού .
Αφού έχει πιεί το ζουμί του
αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ζαμπόν και τα τυριά.
Χτυπάμε ελαφρά
τα αυγά σε 1 μπώλ βάζουμε και την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε όλα
μαζί.
Παίρνουμε το 1 φύλλο από τη σφολιάτα και απλώνουμε κατά μήκος το μισό
μείγμα .
Κατόπιν τυλίγουμε σε ρολό και το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί .
Βάζουμε και
το υπόλοιπο μείγμα στο άλλο φύλλο και αλείφουμε τα ρολά με λάδι .
Ψήνουμε στούς
180 για περίπου 40 λεπτά.
Δοκιμάστε τη και θα με θυμηθείτε είναι πραγματικά υπέροχη.....
Litsa Vasilakou
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου