ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ
ΥΛΙΚΑ
700ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2-3ΚΑΡΟΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1/2 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1/2 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ
500ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300ΓΡ ΜΙΞ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΥΡΙΩΝ(ΕΝΤΑΜ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΤΛ)
400-700ΓΡ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΤΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΤΟ
ΜΟΥΛΤΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑ.
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ
ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ Η ΓΕΜΙΣΗ.
ΟΤΑΝ Η
ΓΕΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΥΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ.ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΥΡΙ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΧΙΣΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΥΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ.ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΥΡΙ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΧΙΣΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου