¨ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ¨
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΨΑΚΙ
5 ΑΥΓΑ
5 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
3 ½ ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΦΑΡΙΝΑ
½ ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
½ ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΙΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΕΝΟ
10 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΣΙΡΟΠΙ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
5~6 ΓΑΡΙΦΑΛΑ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ~ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΙΦΑΛΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ
ΜΙΓΜΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΤΗ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΤΑΨΙ
ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
ΖΕΣΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ
ΚΑΡΥΔΙΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!
PHGH:DHMHTRA
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου