GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

¨ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ¨

ΥΛΙΚΑ

 1 ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
 ½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ 
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΓΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 
ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΝΗ 
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 
ΑΛΑΤΙ~ΠΙΠΕΡΙ
 1ΦΛΙΤΖ.ΚΑΦΕ ΟΥΖΟ 
1 ½ ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ) 






ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ.
ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ 
ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 5~10 ΛΕΠΤΑ
 ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ 
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΣΕΙ Η ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.   

  (SYNTAGH: DHMHTRAS. )

 ΑΓΝΑΝΤΑ ΗΛΕΙΑΣ SERIFIS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO