ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΓΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΝΗ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
ΑΛΑΤΙ~ΠΙΠΕΡΙ
1ΦΛΙΤΖ.ΚΑΦΕ ΟΥΖΟ
1 ½ ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ.
ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ
ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 5~10 ΛΕΠΤΑ
ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΣΕΙ Η ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
(SYNTAGH: DHMHTRAS. )
ΑΓΝΑΝΤΑ ΗΛΕΙΑΣ SERIFIS:
1 ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
½ ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΓΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΝΗ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
ΑΛΑΤΙ~ΠΙΠΕΡΙ
1ΦΛΙΤΖ.ΚΑΦΕ ΟΥΖΟ
1 ½ ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ.
ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ
ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 5~10 ΛΕΠΤΑ
ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΣΕΙ Η ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
(SYNTAGH: DHMHTRAS. )
ΑΓΝΑΝΤΑ ΗΛΕΙΑΣ SERIFIS:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου