GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

Καβουροσαλάτα


SERIFIS:



Συστατικά:
2 μέτρια καβούρια
100 γρ. καβούρι ψίχα
3 κουταλιές μαγιονέζα
χυμός 1 λεμονιού
1 μέτρια ντομάτα
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι βασιλικό
λίγο άσπρο κρασί
αρωματικά λαχανικά για το βράσιμο
αλάτι & πιπέρι"


Οδηγίες:

Βράζετε το καβούρι για 10 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος), μέσα σε νερό που βράζει μαζί με τα αρωματικά λαχανικά και το κρασί. Τα αφήνετε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα ανοίγετε και αφαιρείτε την ψίχα τους, την βάζετε μέσα σε ένα μπολ και προσθέτετε την υπόλοιπη ψίχα του καβουριού. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την ντομάτα και το βασιλικό και τα προσθέτετε μέσα στο καβούρι, βρέχετε με λίγο κρασί, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού και αφήνετε να μαριναριστούν για 10 λεπτά. Ενσωματώνετε στη συνέχεια τη μαγιονέζα, προσθέτετε αλατοπίπερο, αφήνετε να παγώσει καλά και τη σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO