GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ


SERIFIS:

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες
3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια
1 Garni Γιώτης σαντιγί
1.300 γραμμάρια γάλα
2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη
1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ
1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.
Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.
Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.
Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.
Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.
Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.
Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO