GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

Τσιζ κέικ με φράουλα


SERIFIS:

ΥΛΙΚΑ

Για πέντε άτομα:

• 400γρ. τυρί κρέμα
• 300γρ. ζαχαρούχο γάλα
• Ξύσμα λεμονιού
• 2 πακέτα μπισκότα
• 250γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο
• Σος φράουλας
• 500γρ. φράουλες κατά προτίμηση βιολογικές
• 1 ποτήρι ζάχαρη
• 1κουταλιά σούπας κορν φλάουερ
• 1 κουταλιά σούπας κονιάκ
• 5 φύλλα μέντας για στόλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε πρώτα τη βάση θρυμματίζοντας τα μπισκότα. Τα ανακατεύετε με το λιωμένο βούτυρο και τα στρώνετε σε ατομικά μπολάκια. Τα βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά να σφίξουν. Χτυπάτε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να «σταθεί» το υλικό. Προσθέτετε την κρέμα στη βάση μπισκότου και απλώνετε ομοιόμορφα αφήνοντας χώρο για τη σος φράουλας. Για τη σος, τεμαχίζετε τις φράουλες στα τέσσερα και τις ρίχνετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι με τη ζάχαρη. Όταν αρχίσει να βράζει, ρίχνετε και το κορν φλάουερ ανακατεύοντας συνέχεια για 3 με 4 λεπτά. Αφού κατεβάσετε από τη φωτιά, προσθέτετε το κονιάκ. Αφού κρυώσει η σος, τη ρίχνετε πάνω από την κρέμα και στολίζετε με μικρα φυλλα μέντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO