GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

Καλαματιανό παστέλι




Συστατικά

* 1 και 1/2 τσαγιου μελι
* 2 φλυτζανια του τσαγιου σουσαμι
* λιγο σπορελαιο ή σισαμελαιο


Οδηγίες

1. Βαζουμε το σουσαμι σε ταψακι και σε μετριο φουρνο να καβουρδισθει ελαφρα για 5-10 λεπτα.
2. Βαζουμε το μελι σε μια κατσαρολα και το βραζουμε για 3-4 λεπτα, μεχρι να αρχισει να δενει (με το ζεσταμα θα αναλιγωσει πρωτα και με το βρασμο θα ξαναδεσει)
3. Προσθετουμε και το σουσαμι και το αφηνουμε να παρει 2-3 βρασεις.
4. Οπως ειναι καυτο το αδειαζεις πανω στο μαρμαρο της κουζινας ή σε ταψι που ομως εχεις λαδωσει καλα. Αρχιζεις και δινεις ο,τι σχηματα θες και μεγεθη. Μολις κρυωσουν ελαφρως μπορεις να τα τυλιξεις σε μεμβρανη ή να τα τοποθετησεις σε πλαστικο δοχειο.


Λίγα μυστικά ακόμα

Οσο περισσοτερο τα δουλευεις με το λαδι τοσο πιο νοστιμα και γυαλιστερα θα γινουν. Το μυστικο ειναι στο χρονο που θα βρασει το μελι για να μη ζαχαρωσει και πετρωσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO