GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Κυριακή, 19 Απριλίου 2009

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ








ΥΛΙΚΑ


• 1/2 κιλό κιμά
• 1/4 φλυτζάνι λάδι
• 1 αυγό
• 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 1 1/2 κουταλάκι κύμινο
• αλάτι και πιπέρι
• λάδι για τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ


• 1/2 φλυτζάνι λάδι
• 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1/2 φλυτζάνι κρασί
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 κονσέρβα τοματάκι
• 1 κουταλιά πελτέ
• αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


-Βάζετε τον κιμά σε ένα μπωλ
-Προσθέτετε το λάδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κύμινο
-Προσθέτετε το αυγό και το ψωμί
-Αλατοπιπερώνετε
-Ζυμώνετε καλά
-Πλάθετε σε μικρά μακρόστενα μπαλάκια
-Βάζετε σε ένα τηγάνι λάδι και τηγανίζετε τα σουτζουκάκια
-Όταν τηγανιστούν τα βάζετε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας
-Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε την τομάτα και τον πελτέ και ανακατεύετε
-Προσθέτετε το σκόρδο
-Σβήνετε με κρασί
-Αλατοπιπερώνετε
-Ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν όλα τα νερά
-Ρίχνετε τα σουτζουκάκια και αφήνετε να πάρουν δυό τρείς βράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO