GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΓΛΥΚΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ


Υλικά

* 4-5 σκελίδες σκόρδου
* ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
* 2 φλυτζάνια νερό
* 3 κλαράκια κανέλα
* 1 κιλό ζάχαρη
* 1 κιλό μελιτζάνες

Εκτέλεση:

* Διαλέξτε 30 μικρές μελιτζάνες (1 κιλό). Αφαιρέστε τους τα κοτσάνια και την πρασινάδα.
* Με ένα μικρό μαχαίρι ξεφλουδίστε τις μελιτζάνες. Βάλτε τις μελιτζάνες σε ένα μπωλ με νερό μέσα στο οποίο έχετε προηγουμένως στίψει χυμό λεμονιού (για 5 κιλά νερό 1 κούπα χυμό λεμονιού). Αυτό θα εμποδίσει τις μελιτζάνες να μαυρίσουν. Αφήστε τες στο νερό για ένα 24ωρο, αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές.
* Στραγγίξτε τις μελιτζάνες. Κάντε μια μικρή σχισμή σε κάθε μελιτζάνα και βάλτε μέσα τους 1-2 αμύγδαλα.
* Βράστε για 5 λεπτά τη ζάχαρη και το νερό μαζί με την κανέλα και τις σκελίδες σκόρδου.
* Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήστε το για ένα 24ωρο.
* Βράστε σε υψηλή φωτιά και αφαιρέστε τον αφρό. Μόλις πήξει, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Αφήστε το να βράσει ξανά (5-10 δευτερόλεπτα).
* Απομακρύνετε από τη φωτιά την κατσαρόλα και αφήστε το να κρυώσει. Βάλτε το γλυκό σε αποστειρωμένα βαζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO