
Υλικά
Φιλέτα πέστροφας, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση: αφού έχετε αφήσει τα φιλέτα πέστροφας στο ψυγείο για τουλάχιστον 24 ώρες μετά το ψάρεμα, τα ρίχνετε σε καυτό ελαιόλαδο για να τηγανιστούν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τηγάνισμα γυρίζοντας συνέχεια το ψάρι για να μη στεγνώσει. Λίγη ώρα είναι αρκετή για να πάρει χρώμα και να μαλακώσει αλλά αν την αφήσετε παραπάνω δεν θα σερβίρεται σωστά. Μόλις τα φιλέτα είναι έτοιμα, τα σερβίρετε ζεστά και τα περιχύνετε με γίδινο βούτυρο το οποίο έχετε ήδη λιώσει ώστε να αγκαλιάσει το καυτό ψάρι. Αν θέλετε, πασπαλίζετε με φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο. Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου