GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ







Υλικά

1/2 κιλό γαύρος φρέσκος

αλάτι

ρίγανη

ξύδι

2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτά φετάκια

λάδι

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά

Χρόνος μαριναρίσματος: 15 – 20 ώρες

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και τραβώντας τα εντόσθια. Τον πλένουμε και τον στραγγίζουμε. Στη συνέχεια, με το μαχαίρι φιλεταρίσματος τον ανοίγουμε στη μέση και αφαιρούμε τη ραχοκοκαλιά και την ουρά καθώς και ό,τι έχει μείνει στην κοιλιά. Τον πλένουμε πολύ καλά, να φύγει όλο το αίμα και τον στραγγίζουμε.
Τον τοποθετούμε σε ένα δοχείο ψυγείου με καπάκι και στρώνουμε τον γαύρο, βάζουμε αλάτι, φετάκια σκόρδο και ξύδι. Ξαναεπαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και τέλος βάζουμε ξύδι να τον σκεπάσει Τον αφήνουμε όλο το βράδυ και την επομένη τον στραγγίζουμε από το ξύδι. Τον σκεπάζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Διατηρείται στο ψυγείο περίπου 1 εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO