GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


Υλικά
2 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ
1 μικρή κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
1/2 κιλό γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη ή φρουκτόζη
1 βαζάκι μικρό μαρμελάδα βύσσινο.

Εκτέλεση
Αραιώνω με νερό 3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα και φτιάχνω ένα σιρόπι στο οποίο βουτάω ένα ένα τα σαβουαγιάρ ολόκληρα. Τοποθετώ τα μπισκότα αυτά σε μία στρώση στο πυρέξ. Στη συνέχεια, αναμειγνύω το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη έως ότου γίνει αφράτο το μείγμα. Περιχύνω με το μισό μείγμα τα μπισκότα. Στη συνέχεια, κάνω άλλη μία στρώση με σαβουαγιάρ κατά τον ίδιο τρόπο και περιχύνω με το υπόλοιπο γιαούρτι. Πάνω στο γιαούρτι στρώνουμε την μαρμελάδα βύσσινο. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου μία ώρα μέχρι να σταθεί το γιαούρτι και να μπορούμε να το σερβίρουμε σε κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

*******************************

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO