GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Κυριακή, 19 Απριλίου 2009

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ








Υλικά:

• ½ φλιτζάνι τσαγιού αμυγδαλόψιχα
• ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
• 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
• 1 αυγό
• Βανίλια
• 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
• ½ κουταλάκι τσαγιού κοφτό σόδα
• Μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
• 2 κουταλιές σούπας κοφτές κακάο
• 1 κουταλιά σούπας κοφτή ζάχαρη

Εκτέλεση:

1. Ζεματάτε τ' αμύγδαλα σε βραστό νερό, αφαιρείτε τη φλούδα, τα στεγνώνετε και τα αλέθετε. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, με το αυγό και με τη βανίλια, μέχρι να γίνει το μίγμα αφράτο.

2. Ρίχνετε μερικές σταγόνες χρώμα πράσινο και το αλεύρι, αφού το ανακατέψετε με τη σόδα και το κοσκινίσετε.

3 Προσθέτετε την αμυγδαλόψιχα και ζυμώνετε τη ζύμη. Την πλάθετε σε ένα ρολό διαμέτρου 5 εκατοστών και το τυλίγετε σε λαδόχαρτο.

4. Στρίβετε τις δύο άκρες του χαρτιού για να κλειστεί καλά η ζύμη μέσα και αφήνετε το ρολό στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου για να σφίξει καλά.

5. Βγάζετε το χαρτί από το ρολό και το τυλίγετε πασπαλίζοντας με ένα μείγμα από 2 κουταλιές κακάο και μια κουταλιά ζάχαρη. Το κόβετε με κοφτερό μαχαίρι σε φετάκια πάχους μισού εκατοστού και το βάζετε σε ταψί χωρίς να το έχετε βουτυρώσει.

6. Ψήνετε τα μπισκοτάκια σε δυνατό φούρνο, στους 205 βαθμούς Κελσίου επί 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO