ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ
1 ΠΡΑΣΣΟ
1 ΑΥΓΟ
300ΓΡ ΦΕΤΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ)
2-4 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
ΑΝΙΘΟΣ-ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
2-3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑ ΓΛΥΚΟ
ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΟΥΜΕ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΚΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΣΑ
ΤΟ ΑΝΙΘΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΑ
ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΤΑΨΙ ΛΑΔΟΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΛΑΔΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΥΣΤΕΡΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ.ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΣΧΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου