GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Κυριακή, 19 Απριλίου 2009

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ




ΥΛΙΚΑ

1 μέτριο πράσινο μαρούλι
1 δεμάτι ρόκα
1 λόλο
1 δεμάτι γλιστρίδα
2 μικρές ντομάτες
8 μικρές πιπεριές τουρσί
8 ελιές πράσινες
2 κουταλιές κάππαρη
1/4 κούπας λάδι
3 κουταλιές ξίδι
1 κουταλάκι μουστάρδα
4 λεπτά φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλύντε καλά το μαρούλι, τη ρόκα και τη γλιστρίδα. Κρατήστε τα φυλλαράκια της καρδιάς και ψιλοκόψτε το υπόλοιπο μαρούλι. Κόψτε σε κομμάτια το λόλο, τη ρόκα και τη γλιστρίδα. Βάλτε τα σε μια μεγάλη πιατέλα. Αφαιρέστε τη φλούδα από τις ντομάτες και κόψτε με το μαχαίρι σταυρωτά, να ανοίξουν σε τριαντάφυλλα. Τοποθετήστε τες επάνω στα λαχανικά. Βάλτε επίσης επάνω στα λαχανικά τις πιπερίτσες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις ελιές. Σκορπίστε στην επιφάνεια την κάππαρη. Στολίστε τη σαλάτα με τις καρδιές του μαρουλιού και το κόκκινο μαρούλι. Βάλτε το λάδι, το ξίδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι σε ένα βαζάκι και χτυπήστε τα να ενωθούν. Περιχύστε με το μείγμα τη σαλάτα, λίγο πριν τη σερβίρετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO