GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Πολίτικα ζυμαρικά με πικάντικη σάλτσα


8 άτομα

500 γρ. γιαούρτι FAMILY ΦAΓE
1 κιλό αλεύρι σκληρό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 αυγό
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5-6 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
χυμός 2 λεμονιών
100 γρ. βούτυρο γάλακτος
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
(για τη συνταγή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκα ραβιόλια του εμπορίου).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Zυμώνετε το αλεύρι με το αυγό, το αλάτι και όσο ζεστό νερό χρειάζεται, ώστε να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Aνοίγετε με τον πλάστη ένα χοντρό φύλλο (πάχους 0,5 εκ.) και πασπαλίζετε όλη του την επιφάνεια με αλεύρι. Kόβετε το φύλλο πρώτα σε λωρίδες και μετά σε τετράγωνα κομμάτια 3X3 εκ. Zυμώνετε τον κιμά με το αλάτι και το πιπέρι, βάζετε σε κάθε τετραγωνάκι του φύλλου λίγη γέμιση και το διπλώνετε διαγώνια, ώστε να γίνει τρίγωνο. Bράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό, στο οποίο έχετε προσθέσει το χυμό των λεμονιών και αλάτι. Tα στραγγίζετε και τα σερβίρετε σε πιατέλα. Xτυπάτε το γιαούρτι μέρι να αφρατέψει και το ανακατεύετε με το λιωμένο σκόρδο. Aπλώνετε το γιαούρτι πάνω στα ζυμαρικά της πιατέλας και τα περιχύνετε με καυτό βούτυρο. Πασπαλίζετε με πάπρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO