GREEK

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Change Text Size
+ + + + +

Κυριακή, 19 Απριλίου 2009

ΤΕΜΠΟΥΡΑ (γιαπωνέζικα κεφτεδάκια)







ΥΛΙΚΑ

1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μικρό κουτί μπύρα
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μικρό καρότο τριμμένο
3-4 κουταλιές σούπας μπιζέλια
αλάτι, πιπέρι
3-4 κουταλιές σούπας λάδι
σπορέλαιο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το καρότο και τα μπιζέλια να ξανθύνουν. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε στην μέση μια λακουβίτσα και ρίχνουμε τη μπύρα ανακατεύοντας, ώσπου να γίνει χυλός. Προσθέτουμε στο χυλό το μίγμα από το καρότο, τα μπιζέλια και το κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι. Αν ο χυλός φανεί πολύ πηχτός, προσθέτουμε ελάχιστο νερό. Παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι. Oταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, βγάζουμε τα κεφτεδάκια σε χαρτοπετσέτα, για να στραγγίσει το λάδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

diagrafi oristiki tou fb

Πώς διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται. Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πληροφορίες

GOOGLE MAPS

maps

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

RADIOFONO